Sivut

torstai 13. toukokuuta 2010

Jauhelihakastike:

Jauhelihaa
Pari mehevää sipulia
Valkosipulinkynsiä
Basilikaa
Suolaa
Vasikanfondia
Omaa tomaattimurskaa
Ruokakermaa
Mustaapippuria
Lopuksi;
Ripaus sokeria ja loraus (pieni sellainen) balsamiviinietikkaa

Tämä ohje menee kuten mommani ohjeet; aineksia laitetaan ' -sopivasti, niin että riittää, mutta ei liikaa...'
Jauhelihat paistetaan pannulla, lisätään sipulit ja valkosipulit. Lisätään tomaattimurska, lisätään kaikki mausteet ja keitetään hiljalleen jonkin aikaa. Lisätään ruokakerma, annetaan hautua vielä hetki, lopuksi lisätään se ripaus sokeria.
Huom. ei ole läheskään yhtä hyvää kun jos tämän tekee kaupan tomaattimurskasta.
Parhaan tomaattimurskan saa, kun soseuttaa huolimattomasti keltaisia ja punasia, tavallisia ja kirsikkatomaatteja, lurps!
Niin ja lopuksi pieni tilkka balsamiviinietikkaa.

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Nam, varmasti herkullista:)Tosi hieno juttu tämä blogi! Mukava kurkistella sun kasvimaailmaan.

nina kirjoitti...

Kiva kun kävit katselemassa. Koitan päivittää jotain päivittäin, jos vaan ehdin. Ja kommenteista ollaan kiitollisia :)